Cautare

3149 de rezultate pentru "restrictie de apa" (8.49 secunde)
Banca Nationala a Romaniei (BNR) va aplica amenzi in valoare de pana la 1% din capitalul social al unei ins-titutii de credit, daca banca respectiva nu respecta legea privind institutiile de credit, se arata in proiectul de lege privind institutiile de credit si adecvarea capitalului, preluat de Mediafax.
Banca Nationala a Romaniei va emite autorizatii de functionare doar institutiilor de credit cu un capital social de minimum 5 milioane de euro, potrivit unui proiect de lege privind institutiile de credit si adecvarea capitalului.
Singurul stat care a declarat ca isi deschide piata muncii, de la 1 ianuarie 2007, pentru romani si bulgari, este Estonia.
S-a afirmat de multe ori ca anumite grupuri de interese ar vrea sa dezmembreze Electroputere pentru a o inlocui cu un cartier rezidential. Cat ar valora terenul de acolo? Cel putin 124 de milioane de euro, afirma agentiile imobiliare.
Daca pana acum cativa ani intreprinzatorii mici si mijlocii care doreau sa imprumute bani fara a le preciza destinatia erau nevoiti sa contracteze un credit de nevoi personale in calitate de persoana fizica, intre timp situatia s-a schimbat.
La randul lor, dobanzile anuale efective (DAE) oferite de creditele in euro sunt mai mici decat DAE pentru creditele ipotecare in lei, chiar si cu 2,6 puncte procentuale.
BNR renunta la restricitiile impuse bancilor la acordarea de credite. Astfel, bancile nu vor mai fi obligate sa limiteze rata lunara la 35% din veniturile clientului, in cazul creditelor imobiliare, sau la 30% in cazul celor de consum.
Incepand de anul viitor, cetatenii si companiile vor putea face plati in euro in orice tara europeana avand aceleasi drepturi si in aceleasi conditii, indiferent de tara de unde se face plata.
Cu toate acestea, Proiectul de Dezvoltare Forestiera, realizat de Ministerul Agriculturii si Banca Mondiala, arata ca padurile acopera aproximativ 27% din suprafata tarii, ceea ce face ca Romania sa fie a douasprezecea tara impadurita din Europa, si a opta, ca marime din UE.
Pentru ca în ultima perioada exista o tendinta clara a populatiei de a cheltui, BRD Groupe Societe Generale a decis sa-si impulsioneze clientii sa economiseasca mai mult. BRD a început anul 2008 cu o majorare a dobânzilor aplicate produselor de economisire.
Pentru ca în ultima perioada exista o tendinta clara a populatiei de a cheltui, BRD Groupe Societe Generale a decis sa-si impulsioneze clientii sa economiseasca mai mult. BRD a început anul 2008 cu o majorare a dobânzilor aplicate produselor de economisire.
Deficitul comercial pe anul trecut, care s-a adancit la valoarea de 44,4% comparativ cu 2006, s-ar putea majora anul acesta si din cauza ca productia romaneasca de textile, care se indreapta preponderent spre export, ar putea scadea cu 15%.
Romania aplica, din 2 iunie, masuri tranzitorii de limitare a circulatiei bovinelor, ovinelor si caprinelor provenite din anumite zone din 15 tari unde s-a confirmat boala limbii albastre, a informat, miercuri, Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA)."Incepand cu data de 2 iunie, Romania aplica masuri tranzitorii de limitare a circulatiei bovinelor, ovinelor si caprinelor, provenite din tari in care s-a confirmat boala limbii albastre (blue tongue), respectiv Italia, Franta, Cipru, Belgia, Cehia, Germania, Spania, Luxemburg, Olanda, Polonia, Anglia, Malta, Portugalia, Elvetia si Danemarca.
Romania a beneficiat, in ultimii ani, de nenumarate programe care au avut menirea de a sprijini, mai mult sau mai putin, agricultorul.
Operatorii economici cu activitate principala industria prelucratoare pot beneficia de un sprijin financiar de pana la 200.000 de euro, intr-un interval de pana la trei ani, in cadrul Mecanismului de acordare a sprijinului financiar de la bugetul de stat, stabilit prin Programul de crestere a competitivitatii produselor industriale.
Soferii din Bucuresti se situeaza pe locul 9 in topul mondial in privinta agresivitatii la volan si a incalcarii regulilor de circulatie, conform Opentravel.com.
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, a declarat joi ca autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi deschisa intr-o luna, cu restrictii de viteza de aproximativ 100 km/h si ca valoarea amenzilor aplicate pana acum a ajuns la 14,5 milioane lei.
Pe data de 3 mai, a fost marcata Ziua Mondiala a Libertatii Presei.
Blocada Europa League ' In zona din jurul National Arena nu vor mai circula masini in perioada 8-10 mai FINALA EUROPA LEAGUE 2012 • ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, 9 MAI, ORA 21:45, NATIONAL ARENA, IN DIRECT PE PROTV SI LIVETEXT PE GSP.RO De pe 9 mai, ora 9:00, traficul va fi inchis in perimetrul strada Mihai Coravu, bd.
Cei deranjati de plangerea la Politie facuta de CNA la sesizarea reprezentantilor trustului Pro posteaza in permanenta comentarii impotriva celor de la voyo.ro si Pro TV si spun ca nu se vor mai uita la programele televiziunii din Pache Protopopescu.
google-analytics.com